Voortuin ideeën met grind en split

Uw voortuin is een echte sfeerbepaler; die springt namelijk meteen in het oog. Vaak ligt het voor de hand om te kiezen voor tegels of groen in uw voortuin, maar heeft u er al eens over nagedacht om een voortuin aan te leggen met grind of split? Wij inspireren u graag met voorbeelden van voortuinen met grind en split in de hoofdrol!

Voordelen van grind en split in uw voortuin

Bent u geïnteresseerd in een voortuin met grind of split? Mooi! De mogelijkheden van grind of split zijn oneindig. Wij hebben voor u alle voordelen van grind of split op een rij gezet:

  • Grind of split heeft een drainerende werking. Dit betekent dat regenwater gemakkelijk in de grond wegloopt. Goed voor de beplanting.
  • Grind of split in uw voortuin is relatief prijsvriendelijk.
  • Een voortuin met grind of split is makkelijk om aan te leggen.
  • Een voortuin met grind of split is onderhoudsvriendelijk. 
  • Grind en split zijn flexibel; het is beschikbaar in kleine en grote hoeveelheden en past overal.

Speelse voortuin met kleurrijk grind en split

Bent u op zoek naar kleur en variatie in uw voortuin? Dan is het gemengde kleurenpalet van de Gebroken Maaskiezel een perfecte keuze. De Gebroken Maaskiezel is een goed voorbeeld van een splitsoort waar u alle kanten mee op kunt. Op zoek naar iets unieks? Breng een beachvibe naar je voortuin met Gewassen Schelpen. Ook met effen kleuren grind en split zoals de rode Toscane Split, de geelgouden Yellow Sun Extra Split en de rose-rode Graniet Split creëert u een vrolijke en speelse voortuin.

Strakke voortuin met grind en tegels

Is een strakke voortuin meer naar uw smaak? Dan is grind of split in combinatie met tegels een uitstekende keuze. Denk dan bijvoorbeeld aan een grijze tegel, omringd door grind of split. Als u houdt van luchtig en licht, dan kiest u voor tegels omringd door Carrara Grind of Ice blue. Houdt u van een chique, moderne uitstraling? Dan zijn Ardenner Grijs Split en Canadian Slate Black meer iets voor u!

Duurzame voortuin met boomschors

Boomschors als bodembedekking in voortuinen zien we steeds vaker. Niet alleen heeft het een decoratieve, mooie uitstraling; ook is boomschors een duurzame keuze. Het stimuleert namelijk de biologische activiteit van het groen in uw tuin. Daarnaast is het ook nog onderhoudsvriendelijk én veerkrachtig materiaal voor in uw voortuin. 

Wilt u grind of split bestellen voor uw voortuin?

Buiten de grind- en splitsoorten die we hebben benoemd op deze pagina, beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment. Zo zit er altijd wel een soort, maat en kleur bij die bij uw voortuin past. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Keuze gemaakt? Dan kunt u met onze rekenhulp eenvoudig berekenen hoeveel u nodig heeft met de bijbehorende prijs. Als u liever onze zand-, grind- en splitsoorten met eigen ogen wilt komen bekijken, dan kan dat natuurlijk ook! 

Siergrind en splitsoorten

Siergrind en splitsoorten

In het onderstaande overzicht ziet u een greep uit ons assortiment van grind- en splitsoorten, met bijbehorende tarieven en afmetingen.

JVL Geijsteren

JVL Geijsteren B.V.

Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark en ons team enthousiaste medewerkers is actief in onze vestigingen in Geijsteren en Broekhuizenvorst, Noord-Limburg. We zijn trots op onze uitgebreide klantenkring.

Over JVL Geijsteren

Contact

JVL Geijsteren B.V.
Heikampweg 5
5862AR Geijsteren

077-320 9700

Contact & openingstijden

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag:
08.00 uur tot 17.00 uur

Op zaterdag zijn wij gesloten.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Volg ons op