Over ons

JVL Geijsteren B.V. is uw partner in transport, milieuservice en zand en grind.

Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark en een enthousiast team van medewerkers. Wij opereren vanuit het Noord-Limburgse Geijsteren en Broekhuizenvorst en zijn trots op onze uitgebreide klantenkring.

Particulier en zakelijk

Voor het plaatsen van een afvalcontainer tot het transport van bouwmaterialen. Bij ons zijn zowel particuliere als zakelijke klanten van harte welkom. Zakelijke klanten binnen het MKB, van bakkerij tot bouwbedrijf, alsook agrarische klanten in Nederland, Duitsland en België.

“Voor de boer, bakker of buurman; wij helpen u met uw uitdaging op het gebied van transport, afval of zand en grind”

Bekijk onze mogelijkheden op het gebied van transport, afval en zand en grind.

Heeft u graag iemand aan de lijn? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Bel voor informatie: 077 - 320 9700

Team

Binnen JVL Transport B.V. hebben we één ding met elkaar gemeen: passie voor transport. Wij krijgen energie van een goed geholpen klant en denken steeds twee stappen vooruit om te zorgen voor de best passende oplossing. Veilig en verantwoord werken staat voorop. Met die reden zijn veel medewerkers VCA-gecertificeerd, bekend met bedrijfshulpverlening en bekwaam om te werken met zwaar materieel.

Heeft u vragen over onze werkwijze of diensten? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Regionaal recyclen

Doordat wij veel transporteren voor agrarische klanten, hebben wij met regelmaat plantaardig afval te verwerken. De reststromen uit de plantenteelt worden bij een vergister in Well omgezet in energie, CO2 en schoon water. Daarnaast wordt het aangeleverde houtafval middels verbranding omgezet in stroom en teruggeleverd aan het net. Het bij ons aangeleverde gebroken puin wordt veelal verwerkt in de wegenbouw.

Milieubewust

We hebben maar één aardbol en daar moeten we zuinig op zijn. Bij JVL Geijsteren B.V. zijn we altijd bewust bezig met het hergebruiken van de afvalstromen van onze klanten en van onszelf. Afvalstromen dienen als basis voor nieuwe grondstoffen. Daarnaast zien we het belang van een duurzaam wagenpark en de inzet daarvan, door een efficiënte transportplanning, tijdig onderhoud en goed vlootmanagement.

“Milieubewust werken zit in ons systeem, voor ons is dit normaal.”

Maatschappelijk betrokken

Bij JVL Geijsteren B.V. zijn we van mening dat je als bedrijf moet laten zien waar je actief bent. Wij houden van ons werkgebied en vinden het belangrijk om lokale initiatieven te ondersteunen in het woongebied van onze medewerkers.

Met regelmaat ondersteunen wij evenementen, goede doelen en andere maatschappelijke initiatieven. Zowel financieel als materieel.


Meer weten?

Hopelijk heeft u een beter beeld gekregen over onze organisatie. Bekijk tevens onze mogelijkheden op het gebied van transport, afval en zand en grind.

Heeft u graag iemand aan de lijn? Neem dan gerust direct contact met ons op.

JVL Geijsteren

JVL Geijsteren B.V.

Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark en ons team enthousiaste medewerkers is actief in onze vestigingen in Geijsteren en Broekhuizenvorst, Noord-Limburg. We zijn trots op onze uitgebreide klantenkring.

Over JVL Geijsteren

Contact

JVL Geijsteren B.V.
Heikampweg 5
5862AR Geijsteren

077-320 9700

Contact & openingstijden

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag:
08.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag in Broekhuizenvorst van 9.00 uur tot 16.00 uur

Op zaterdag zijn wij gesloten.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Volg ons op