Van Leendert Transport B.V. slaat handen ineen met Loonbedrijf Firma Jakobs en de VSDV Groep.

PERSBERICHT

Broekhuizenvorst, 15 juni 2023 - Van Leendert Transport kondigt een nieuwe fase aan in haar geschiedenis; zij wordt overgenomen door Loonbedrijf Firma Jakobs uit Geijsteren en door de VSDV Groep uit Zwaag.

Vanaf 1 juli aanstaande zal de overname door VSDV met betrekking tot de inzameling van kliko’s een feit zijn. 

De aankomende maanden wordt intensief samengewerkt met de firma Jakobs Geijsteren zodat uiterlijk 1 september de werkzaamheden met betrekking tot de afvalcontainers volledig onder de vlag van Loonbedrijf Firma Jakobs worden voortgezet.  Deze overname zal leiden tot een versterking van beide bedrijven en zal nieuwe mogelijkheden creëren voor de toekomst. 

Een partner voor perspectief

Na uitgebreid beraad over de toekomst en de continuïteit van het bedrijf, besloten Eric en Marleen van Leendert, de eigenaren van Van Leendert Transport, het roer om te gooien. Zij dragen het stokje over aan een partner die het bedrijf perspectief biedt en de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden kan waarborgen. Transportbedrijf VSDV, dat bekendstaat om zijn jonge ondernemersgeest, wordt verantwoordelijk voor de inzamel activiteiten van de kliko’s. Jakobs Geijsteren gaat de werkzaamheden met de afvalcontainers overnemen.

Versterking en groei

Dankzij deze kersverse overname wordt de passie voor transport voortgezet en blijft het karakter van het familiebedrijf Van Leendert Transport behouden. Alle partijen hebben de overtuiging dat deze overname een solide basis vormt om elkaar te versterken. Door het bundelen van expertise en middelen kunnen zij de dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen en tegelijkertijd de kernwaarden en tradities koesteren die Van Leendert Transport zo dierbaar zijn.

Eric en Marleen van Leendert vertellen:

“Met trots kijken wij terug op de afgelopen 44 jaar. Van klein familiebedrijf tot grote speler in de Limburgse transportwereld; we zijn altijd dicht bij onze lokale identiteit gebleven. Wij zijn ervan overtuigd dat door VSDV en de firma Jakobs onze klanten bediend blijven worden van een hoge servicegraad en een persoonlijke benadering, zoals ze ook bij ons gewend waren. Voor onze medewerkers betekent deze overname dat de werkzaamheden worden gecontinueerd waardoor ze met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.”

Eric en Marleen van Leendert zijn verheugd over de overname die op handen is, en kijken uit naar een succesvolle toekomst met VSDV en Loonbedrijf Firma Jakobs.

Voor meer informatie neem contact op met: Marleen van Leendert, directeur
Contactgegevens: marleen@vanleendertbv.nl  06-21563440

ANGY-4522.JPG
JVL Geijsteren

JVL Geijsteren B.V.

Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark en ons team enthousiaste medewerkers is actief in onze vestigingen in Geijsteren en Broekhuizenvorst, Noord-Limburg. We zijn trots op onze uitgebreide klantenkring.

Over JVL Geijsteren

Contact

JVL Geijsteren B.V.
Heikampweg 5
5862AR Geijsteren

077-320 9700

Contact & openingstijden

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag:
08.00 uur tot 17.00 uur

Op zaterdag zijn wij gesloten.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Volg ons op