Terras- en tuin bestrating ideeën met (sier)grind of split

Bent u op zoek naar nieuwe terras- en tuin bestrating? Siergrind en split zijn steeds populairdere keuzes voor tuinen en terrassen. Als expert op gebied van zand, grind en split delen wij graag onze ideeën en alle mogelijkheden die onze bodembedekking biedt. 

De voordelen van grind of split als bestrating 

Als u houdt van de charme van natuurlijke materialen, dan is grind of split zeer geschikt als bestrating voor uw tuin of terras. Niet alleen zijn de mogelijkheden voor kleuren, afmetingen en soorten grind of split oneindig, maar het is ook nog eens een zeer onderhoudsvriendelijk alternatief. 

Daarnaast ziet grind of split er niet zo statisch uit als een terras vol met tegels en werkt het geheel drainerend. Hierdoor kan het water goed wegzakken. De begroeiing in uw tuin zal u dankbaar zijn!

Welke bestrating is geschikt voor mijn tuin?

Wilt u graag sierlijke looppaden aanleggen in uw tuin? Of kan uw tuin wel wat kleur gebruiken? Dan is split of grind dé bodembedekker die u zoekt. Of u nu een moderne, strakke tuin wenst of een stijlvol ouderwets boerenerf wilt realiseren, grind en split zijn geschikt voor ieder tuinontwerp.

Grind en split zijn ideaal te combineren met verschillende materialen en kleuren! Zo ziet het er bijvoorbeeld strak en tegelijkertijd speels uit om te kiezen voor een grijze tegel omringd door Blue Ice Split. Bent u op zoek naar een chique uitstraling? Dan kunt u voor een donkerdere grindsoort zoals Ardenner Grijs Split kiezen. Wilt u meer kleur in uw tuin? Dan is de gemengde variatie van de Gebroken Maaskiezel echt iets om uw tuin op te vrolijken. 

Welke bestrating is geschikt voor mijn terras?

U heeft de knoop doorgehakt: uw terras krijgt een metamorfose. Maar hoe gaat u dit terras vormgeven? Een grindterras is in te passen in alle gewenste tuinstijlen en kan ook perfect worden gecombineerd met tegels. Het type steen en de kleur hiervan spelen een grote rol in de uitstraling van jouw terras. Zo zorgt grijs of antraciet split voor een strakke moderne uitstraling. Gebruik je witte kiezels, zoals Carrara Grind? Dan past dat helemaal bij een Ibiza tuin. En met rode, oranje steensoorten zoals de Toscane Split, giet u uw tuin in een Zuid-Europees jasje. 

Hoewel grind of split dus voor iedere tuin geschikt is, past de ene steen net wat beter bij een bepaalde tuinstijl dan de andere steen. 

Welke grindsoort moet ik bestellen?

Bovenstaande grind- en splitsoorten zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod. Grind of split bestaat uit tal van verschillende soorten, kleuren en maten. De perfecte grind- of split soort voor uw tuin vindt u in ons uitgebreide assortiment. Ook hebben wij een handige rekenhulp, zodat u tot in de puntjes kunt berekenen hoeveel grind u nodig heeft voor uw klus.

Weet u niet zeker welke grindsoort u het beste kunt bestellen of vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Onze adviseurs helpen u graag verder! Dit kan telefonisch of bij ons in Broekhuizenvorst. Het is ook mogelijk om een monster te bestellen in onze webshop.

Siergrind en splitsoorten

Siergrind en splitsoorten

In het onderstaande overzicht ziet u een greep uit ons assortiment van grind- en splitsoorten, met bijbehorende tarieven en afmetingen.

JVL Geijsteren

JVL Geijsteren B.V.

Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark en ons team enthousiaste medewerkers is actief in onze vestigingen in Geijsteren en Broekhuizenvorst, Noord-Limburg. We zijn trots op onze uitgebreide klantenkring.

Over JVL Geijsteren

Contact

JVL Geijsteren B.V.
Heikampweg 5
5862AR Geijsteren

077-320 9700

Contact & openingstijden

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag:
08.00 uur tot 17.00 uur

Op zaterdag zijn wij gesloten.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Volg ons op