Belangrijke wijzigingen n.a.v. overname Loonbedrijf Firma Jakobs

Beste klanten en volgers,

Met ingang van 1 september zal ons bedrijf worden overgenomen door JVL Geijsteren B.V. Wij informeren jullie graag tijdig over enkele veranderingen, waaronder gewijzigde openingstijden, om een soepele transitie te waarborgen. 

Zaterdagen gesloten

Vanaf zaterdag 8 juli zullen onze deuren op zaterdag gesloten blijven. We begrijpen dat dit mogelijk een aanpassing kan betekenen voor sommigen van jullie, maar we zullen ons uiterste best doen om onze dienstverlening op de overige dagen van de week voort te zetten met dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit die jullie van ons gewend zijn.

Zand en grind aan huis

Ook de afhaalmogelijkheid voor zand en grind wijzigt. Met ingang van donderdag 3 augustus zal het niet langer mogelijk zijn om zand en grind af te halen bij Van Leendert Transport. We willen jullie er echter op wijzen dat we nog steeds de mogelijkheid bieden om zand en grind aan huis te laten leveren. Neem daarvoor direct  contact met ons op!

Wijziging afvalverwerking

Wel kunnen wij containers blijven plaatsen voor het afval bij jullie thuis. Echter, vanaf 3 augustus nemen wij geen afval meer aan bij het milieustation op onze locatie in Broekhuizenvorst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Nogmaals bedankt

We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in Van Leendert Transport. We zijn ervan overtuigd dat de overname door JVL Geijsteren B.V. ons in staat zal stellen om onze dienstverlening verder te verbeteren en nieuwe mogelijkheden te verkennen. We hopen dat jullie begrip hebben voor de genoemde wijzigingen en kijken ernaar uit om jullie van dienst te blijven zijn.

Voor eventuele vragen of verdere informatie kunnen jullie altijd  contact  met ons opnemen. We staan klaar om jullie te helpen.

ANGY-4522.JPG
JVL Geijsteren

JVL Geijsteren B.V.

Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark en ons team enthousiaste medewerkers is actief in onze vestigingen in Geijsteren en Broekhuizenvorst, Noord-Limburg. We zijn trots op onze uitgebreide klantenkring.

Over JVL Geijsteren

Contact

JVL Geijsteren B.V.
Heikampweg 5
5862AR Geijsteren

077-320 9700

Contact & openingstijden

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag:
08.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag in Broekhuizenvorst van 9.00 uur tot 16.00 uur

Op zaterdag zijn wij gesloten.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Volg ons op